We are hiring!

Vi har en till största del ambulerande redaktion, något vi har för avsikt att ändra på. Vi söker främst dig som är Art Director och kan bygga tidning, men sitter på en bred kompetens – har du även koll på foto, film, webb, att skriva och/eller projektledning? A bond är en liten byrå, så ju bredare kompetens du har desto bättre. För du kommer att vara med och driva projekt och produktion, ha kundkontakt samt bistå våra kunder med nya idéer. Vi gör ett antal papperstidningar samt content för alla tänkbara kanaler.

 

Vi behöver dig på plats på redaktionen i centrala Stockholm, där vi delar snygga lokaler med ett annat mediabolag. Tjänsterna kan vara på hel- eller deltid med tillträde enligt överenskommelse. Klicka på länken nedan och bifoga CV samt arbetsprover. Har du frågor går det bra att maila dessa till tomas@abond.se. Sista ansökningsdag finns inte, men varför vänta – ansök nu. Uppstår ljuv musik så kör vi.

 

…och just det: det är meriterande om du har erfarenhet av digitala produktioner samt kan och gillar träning.

 

A bond sysslar med media – text, bild, form och lite film. Lika stort och strålande som stramt och stilrent. A bond som i en investering. A bond som i en stark relation. A bond som i ett åtagande.

 

ore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint